Golfmannen Leaderboard 2024

Golfmannen Home

Komende wedstrijden

Aanmelden voor Golfmannen.nl

Iedere golfer kan als introducé met ons mee doen. De makkelijkste manier is als je door een Golfman wordt geïntroduceerd voor één van de wedstrijden. Op deze dag kan je als introducé mee genieten van 19 holes. Als je niemand kent kan je natuurlijk ook gewoon even het onderstaande formulier invullen en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welke voorwaarden gelden er?

Speel je golf en ben je in het bezit van minimaal een GVB bewijs dan staat de deur voor je open. Iedere golfer kan als introducé met ons mee doen. Bevalt die eerste keer en het lijkt je leuk om dit meer te gaan doen dan ga je nog 1 x als introducé mee dan nog 1 x als aspirant. Hierna krijg je een opdracht (met een vette knipoog) mee die je binnen uiterlijk 2 maanden mag/moet uitvoeren. Onze PBO zal dan een advies uitbrengen aan het bestuur. Deze opdracht heeft altijd als doel een bijdrage te leveren aan ons goede doel.

Per jaar wordt er een contributie gevraagd van € 99,= (€ 116,= incl. handicapregistratie). Hiervoor worden er jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd zoals:

Daarnaast verwachten wij van de leden dat zij zich conformeren aan onze missie en deze ook uitdragen.

Kijk alvast in de Wedstrijd Kalender wanneer u eventueel mee wilt spelen.

Lid worden van Golfmannen

* Naam:
* Woonplaats:
* E-mail:
* Telefoon:
* GVB:
* Handicap:
Opmerkingen:

Golfmannen Sitemap