Golfmannen Leaderboard 2024

Golfmannen Home

Komende wedstrijden

Het 1e “De Vries & Co Open”, presented by Gol...

Met ondermeer oud-voetballers Ruud Gullit en Ernest Faber in het meer dan 70-koppige deelnemersveld is op vrijdag 12 mei 2006 het 1e "De Vries & Co Open", presented by Golfmannen.nl gespeeld op Golf & Business Club De Scherpenbergh te Lieren.

Doel van dit toernooi was het inzamelen van zoveel mogelijk geld ter ondersteuning van één van de vele charitatieve projecten van de Wings of Support. En dat is meer dan gelukt! Naast de vele sponsor- en deelnemersbijdragen werd er ook veel geld binnen gehaald met de verkoop van mulligans. Na afloop vond er ook nog een veiling met een groot aantal topstukken plaats. Zo was er een gesigneerde polo van Robert-Jan Derksen en een kistje met 6 exclusieve Salentein wijnen.

De combinatie van het prachtige weer, het goede gezelschap, de prima baan en het perfecte gastheerschap van Golf & Business Club De Scherpenbergh heeft geleid tot een verbluffende totaalopbrengst van €13.840,-! De grootste eenmalige donatie die de WOS ooit heeft ontvangen.

"Onze stoutste verwachtingen zijn overtroffen en onze hartelijke dank gaat uit naar de vrijgevigheid onze hoofdsponsor De Vries & Co, alle andere sponsoren en de deelnemers", aldus Marchel Komen, toernooidirecteur en bestuurslid van Golfmannen.nl. "Wij hebben de ambitie uitgesproken om binnen enkele jaren door te groeien naar één van de populairste charitatieve golftoernooien van Nederland. Deze eerste editie was hiervoor een dr

oomstart. De enige zorg die we nu nog hebben is hoe kunnen we deze dag volgend jaar evenaren, laat staan overtreffen".

Sijmen Plomp van hoofdsponsor De Vries & Co, effectenspecialisten te Baarn:"Wij zijn erg blij dat wij onze maatschappelijke betrokkenheid middels een dergelijk topevenement gestalte hebben kunnen geven. Hiervoor zijn we de Golfmannen.nl erg dankbaar. Ik kan dan nu ook al melden dat er volgend jaar zeker een 2e "De Vries & Co Open", presented by Golfmannen.nl zal worden gespeeld".

"Eigenlijk ben ik sprakeloos", zei Aad Dil, bestuurslid van de WOS kort na de overhandiging van de cheque. "Wat een positieve energie hebben de Golfmannen in deze dag gestoken en wat een enorme ontspannen gezelligheid. En dan de opbrengst, die is pas echt ongelofelijk, bijna 14 duizend euro! De grootste eenmalige donatie die wij ooit hebben gehad. Wat een dag".

Golfmannen Sitemap