Golfmannen Leaderboard 2024

Golfmannen Home

Komende wedstrijden

Charity Wings of Support Foundation

Kort na de oprichting van De Golfmannen.nl is besloten fondsen te gaan werven ter ondersteuning van goede doelen. Iedere Golfman heeft de mogelijkheid een goed doel aan te bevelen bij het bestuur van de Golfmannen. WOS is ons goede doel.

Wat doet de stichting Wings of Support?

Wings of SupportWings of Support zet zich in voor het welzijn van kinderen in het buitenland, in eerste instantie op de plaats van KLM & Martinair routebestemmingen. Ieder lid van het vliegend personeel wordt aangemoedigd suggesties te doen voor het ondersteunen van groepen van kinderen in het buitenland. Dit kan variëren van het bouwen van een schooltje in Afrika en het betalen van leraren en verpleegkundigen tot het ondersteunen van een Aids-kliniek in Zuid-Afrika of het oprichten van een jongensvoetbalteam in Rio de Janeiro.

De drijvende kracht achter Wings of Support vormt een klein team van onbezoldigde medewerkers die zich, naast hun werk als cabin attendant of vlieger bij de KLM & Martinair, bezig houdt met de selectie, organisatie en begeleiding van projecten.

Wings of Support onderscheidt zich nadrukkelijk van andere grotere hulpverleningsorganisaties door haar directe hulp aan kleinschalige projecten. Te kleinschalig voor de andere organisaties maar even belangrijk in humanitaire opzicht. Wings of Support biedt op die plekken hulp waar deze hulp anders nooit geboden zou worden.

De Golfmannen kiezen voor Wings of Support

Voor De Golfmannen is een aantal redenen om vol overtuiging te kiezen voor Wings of Support.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of kijk op de website van onze Stichting Golfmannen.nl Open

Flyer Golfmannen Open vrijdag 5 juli 2013

Flyer Golfmannen Open 2013

Golfmannen Sitemap