Golfmannen Leaderboard 2024

Golfmannen Home

Komende wedstrijden

Ook het 2e “De Vries & Co Open” een groot suc...

Onder herfstachtige condities en met bijna 80 deelnemers is op vrijdag 11 mei 2007 het 2e "De Vries & Co Open", presented by Golfmannen.nl gespeeld op Golf & Business Club De Scherpenbergh te Lieren.

Doel van dit toernooi was wederom het inzamelen van zoveel mogelijk geld ter ondersteuning van enkele van de vele charitatieve projecten van de Wings of Support. Naast de vele sponsor- en deelnemersbijdragen werd er geld binnen gehaald met de verkoop van mulligans. Na afloop vond er ook nog een veiling met een groot aantal topstukken plaats. Zo kon er worden geboden op een nog te schilderen portret van de kunstenares Annemiek van den Bedem, een optreden van topgoochelaar Robbert Murray, een kistje met 6 exclusieve Salentein wijnen en een tweeweekse golftrip naar Kenia.

De Golfmannen en de hoofdsponsor De Vries & Co hadden zich tot doel gesteld de opbrengst van vorig jaar (€13.840,-) te overtreffen. En dat is meer dan gelukt! Ondanks het slechte weer, maar dankzij het goede gezelschap, de prima baan en het perfecte gastheerschap van Golf & Business Club De Scherpenbergh, heeft het 2e De Vries& Co Open tot een verbluffende totaalopbrengst van €27.680 geleid! Een gift achteraf zorgde voor de exacte verdubbeling. "Een signaal voor volgend jaar", aldus de gulle gever.

"Onze stoutste verwachtingen zijn overtroffen en onze hartelijke dank gaat uit naar de vrijgevigheid onze hoofdsponsor De Vries & Co, alle andere sponsoren en de deelnemers", aldus Marchel Komen, toernooidirecteur en bestuurslid van Golfmannen.nl. "Onze ambitie om binnen enkele jaren door te groeien naar één van de populairste charitatieve golftoernooien van Nederland lijkt sneller dan verwacht gestalte te krijgen. Wij gaan door op deze weg.".

Sijmen Plomp van hoofdsponsor De Vries & Co, effectenspecialisten te Baarn:"Opnieuw zijn tijdens ons Open twee belangrijke doelstellingen bij elkaar gekomen. Een gezellige golfdag voor onze relaties en - belangrijker nog - een grote som geld voor de WoS. De WoS kennende gaan ze daar hele goede dingen mee doen. Wij danken de Golfmannen.nl voor de prima organisatie en de deelnemers en overige sponsors voor hun gulle giften. Ook wij gaan door!".

"De Golfmannen en De Vries & Co blijven mij verbazen", zei Aart Dil, voorzitter van de WOS kort na de overhandiging van de cheque. "Dat je met zulk slecht weer zo'n fantastische gezellige en gulle sfeer weet te creëren, ongelofelijk. En dan de opbrengst, om sprakeloos van te worden, meer dan zevenentwintigduizend euro! Het dubbele van vorig jaar. Opnieuw de grootste eenmalige donatie die wij ooit hebben gehad. De Golfmannen blijven voor records zorgen. Wat een dag.".

Golfmannen Sitemap